May

Okulumuz eTwinning projelerinden "Cultural Heritage" adlı proje başarıyla sonlandırılmıştır.Projemizin öğrenci sertifikaları projede emeği geçen Sıla Yanık,Zeynep Akkoz,Minelnur Güngör,Kardelen Su Tüküç,İkranur Özkurt,Beyzanur Kuru adlı öğrencilere verilmiştir.  Desteğinden dolayı okul müdüremiz Esen Gül'e ,müdür yardımcılarımız İbrahim Kırçal'a,Yunus Koca'ya ve Hilal Boğa'ya ve değerli Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

2. Fotoğrafın metni:  Okulumuz İngilizce öğretmeni Yeliz Özmutlu''nun rehberliğindeki ''Cultural Heritage ''adlı projemizin Ocak ve Şubat ayı Traditional Cuisine ( Geleneksel Yemeklerimiz ) ve  Tourist Attraction ( Turizm merkezleri) etkinliklerini gerek ingilizce yemek videoları gerekse öğrencilerimizin kendilerinin hazırladığı powerpointlerle gerçekleştirdik.

Nis

1. Fotoğrafın metni: Okulumuz eTwinning projelerinden '' Cultural Heritage '' adlı projemizin Kasım ve Aralık ayı Logo ve Traditional Holidays and Festivals (Geleneksel Tatiller ve festivaller )  and Costumes and Songs ( Kostümler ve Şarkılar) adlı etkinlikleri gerçekleşmiştir.Öğrencilerimiz Sıla YANIK , Minelnur GÜNGÖR , Beyzanur KURU , Kardelen Su TÜKÜÇ ,Zeynep AKKOZ ,İkranur ÖZKURT adlı öğrenciler geleneksel danslarımız etkinliğinde Ordu yöresi halk oyunlarını oynanmış ,Geleneksel türkülerimizden ''Vona '' adlı türkümüzü okulumuzun öğrencilerinden oluşan müzik grubumuz seslendirmiş ve icra etmiştir.

Kas

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimizden kareler.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen, sınflar arası münazara etkinliğinden kareler.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Gülyalı ilçe kaymakamımız sayın Aydın YANIK öncülüğünde, Aybastı kaymakamı sayın Şeyma AKTAŞ ve Kabataş kaymakamı sayın Seda ÜNLÜ'nün katılımıyla, okulumuz 11. Ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik, kariyer günleri kapsamında etkinlik düzenlendi.Sayın kaymakamlarımıza öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Karlı bir günde Okulumuzdan görüntüler.

Mrt

Okul bahçemize, eğitimli at getirterek öğrencilerimizle tanıştırdık.Öğrencilerimiz, bu durumdan çok memnun kaldılar.At sevdiler, incelediler, merak ettiler.Binicilik kursu almak istediklerini söylediler.Öğrencilerimiz için okul ortamında farklı bir anı oldu.

Kas

Kasım ayı, okul servis denetimlerini yaptık.

Kas

Bugün Tüm Türkiye genelinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında "Bugün Fidan Yarın Nefes"projesine Sayın Valimiz Seddar YAVUZ, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sayın Mehmet Hilmi GÜLER İlimiz ve Gülyalı ilçemiz protokolü ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Rize´de yapılan;Masa Tenisi Genç Kızlar Bölge Şampiyonasında,okulumuz 1.Olmuştur.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Gülyalı Kaymakamlığı öncülüğünde,Gülyalı Belediye Başkanlığı, Daire Amirleri, Okulumuz İdareci ve öğrencilerinin katılımı ile okulumuz bahçesinde ´´15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı´´ oluşturduk.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.Emeği geçen , başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.