Mrt

3 yabancı 7 türk ortaklı "The Jobs In The Timeline" adlı projemizin Logo yarışması ,öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır.

Mrt

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi "The Jobs In The Timeline" adlı yeni bir eTwinning projesine İngilizce öğretmenimiz  Yeliz Özmutlu mentorluğunda başlamıştır.İkinci toplantımız öğrencilerimiz Elif Zeynep TOPAL,Deva Yanık,Busenur TEMİZ ve Edanur AKSU'nun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı, okulumuz Turnasuyu Kız Anadolu Lisesini 2023-2024 eğitim-öğretim yılından başlamak üzere "merkezi sınavla öğrenci alan proje okulları" statüsüne aldı.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Döndü S. KURUCU'nun ortağı olduğu "Gelecek Gençlerin" projesi kapsamında hazırlanan dijital dergilerdeki etkinlikler ilköğretim öğrencilerine uygulanmıştır. İlköğretim öğrencileri Web 2.0 araçları kullanarak hazırlanan etkinliklere zevkle katılmışlardır.

Şbt

Muaythai Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında okulumuz 12.sınıf öğrencilerinden Sıla ÖZDEMİR final maçını da alarak şampiyon olurken okulumuz 12. sınıf öğrencilerinden Aslı YILMAZ adlı öğrencimiz  çeyrek final maçını nakavtla alarak yarı finale yükselmiştir. Öğrencilerimizi ve antrenörleri Veda TUT'u tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun eTwinning projelerinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması için eTwinning öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki YILMAZ' ı ziyarette bulundular.

Şbt

Pansiyonlu öğrencilerimize "Yurdumun Değerleri" kapsamında hazırladığımız "Türkçeyi Yaşatanlar" adlı programımızı web 2.0 araçlarından Kahootu kullanıp yarışma düzenleyerek öğrencilerin ilgisini çeken Gülcan T. ERBİL ve Semra KIRÇAL  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Web 2.0 araçlarından Canva'yı Kimya öğretmenimiz Ebru Bektaş öğrencilerine sundu.

Şbt

Okulumuzun Felsefe Öğretmeni Ali YILMAZ'ın okulumuz bahçesine 100 Fİdan dikme projesi büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Okulumuz öğrencileri kendi sınıfları için bir fidan dikerek çevre bilincini kazanıp sorumluluk almışlardır.  Gülyalı Kaymakamımız Sayın Mustafa BAYRAM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şevki YILMAZ,  Okul Müdürümüz Sayın Esen GÜL,  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte fidan dikme merasimine şeref vermişlerdir.

Şbt

12. Sınıf Öğrencileirmize kariyer planlama gezisi kapsamında Ordu Üniversitesinin tanıtımı yapılmıştır. Gezi Kulübü Öğretmenlerimiz İcabi Günal'a ve 12. sınıf öğretmenlerinden; Tarih Öğretmenimiz Fatih ACISU; Matematik Öğretmenimiz D. Ufuk AKÇAY, Edebiyat Öğretmenimiz Seydi ÇİFTÇİ ve İngilizce Öğretmenimiz Onur TOPKAYA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun içindeki ve etrafındaki hayvan dostlarımızın bakımını yapıp sahiplendik.Gülyalı Belediyesi tarafından sağlanan köpek evleri okul bahçemizin çeşitli yetlerine yerleştirildi. Emeği geçen Gülyalı Belediyesi'ne ve öğretmenlerimiz Öznur AVCI'ya,  Mine AKTÜRK'e Onur TOPKAYA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

"Gülyalı Belediyesi Bitkisel Atık Yağ Toplama Projesinde" Okulumuz Pansiyonu topladığı atık yağlarla birinci olmuştur. Birincilik ödülünü Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den alan öğrencilerimiz çok mutlu olmuşlardır. Gülyalı Belediyesi'ne, Pansiyon Müdür Yardımcısı Hilal BOĞA'ya ve Kimya Öğretmenimiz Ebru BEKTAŞ' a ve Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda ulusal ve uluslararası eTwinning projeleri yürütülmektedir. eTwinning öğretmenlerimiz olan Gülcan T. ERBİL, Döndü S. KURUCU, Ebru BEKTAŞ ve Yeliz ÖZMUTLU'nun başarılarının devamını dileriz.

Şbt

llçemizde yürütülen eTwinning projeleri  kapsamında öğretmenlerimize yönelik Web 2.0 çalıştayı düzenlendi.Çalıştayda Turnasuyu Ortaokulu BT öğretmeni Çağatay Ergan uygulamalı olarak Web 2.0 araçlarını gösterdi. eTwinning öğretmenleri Yeliz Özmutlu Gülcan T.ERBİL , Ebru BEKTAŞ , Döndü Semiz Kurucu bu çalıştaya katılmışlardır. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Pansiyonlu öğrencilerimizle "Yurdumun Değerleri"Ekim ayı etkinlikleri kapsamında "meslekleri kaybolmaya yüz tutmuş esnaf ziyareti" etkinliğini gerçekleştirdik.Dededen  torunlara  geçmiş  klarnet yapan esnafımız Ahmet Özdemir'e ,bizlere kapılarını açan @erman özdemir klarnete ve emeği geçen öğretmenlerimiz Öznur Avcı ve Mine Aktürk'e teşekkür ederiz.