ORDU / GÜLYALI - Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi

Turnasuyu Mah.Yama Sok.No17Gülyalı/ ORDU
Vizyon
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi, gelenekle değişimi bütünleştirmeyi başarmış, akademik ve etik standartları yüksek, İl içinde saygın ve ülke dâhilinde örnek gösterilen bir okul olmayı amaçlamaktadır. 21.yüzyıla Model ve Lider bir kurum olmanın sorumluluğu ile Ordu İlinin en başarılı Eğitim Kurumu olmaya kararlıyız. Her öğrencinin öğrenebileceğine inanıyor ve başarısızlığın olmadığı okul olmayı gerçekleştireceğiz
Misyon
Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyetimizin temel bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Değerlerini benimsemiş, insana ve insan haklarına saygılı, özgüveni yüksek, çalışkan ve yaratıcı, yurt, millet ve tarih bilincine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Çok Amaçlı Salon :1
Yatakhane Koğuşu :6
08.30-16.00
KALORİFER
Yok
İngilizce- Almanca
Lojman
10 - HER KATTA 2 DAİRE OLMAK ÜZERE TOPLAM 10 DAİRELİK KAPASİTEYE SAHİPTİR. ISINMA ŞEKLİ KALORİFERDİR.
Ulaşım
SARAYCIK DOLMUŞLARI İLE BELİRLİ SAATLERDE GERÇEKLEŞTİRİLEN SEFERLERLE YAPILMAKTADIR. ÖĞRENCİLER ÖZEL SERVİSLER İLE GİDİP GELMEKTEDİRLER
Özel Servis
Mahalle
İL MERKEZİNE 13 KM, İLÇE MERKEZİNE 5 KM
204 (9.sınıf)
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Teog ile okulumuza 289-398 puan aralığında öğrenciler yerleştiler.
Okulun LGS Başarı Durumu
2018-2019 eğitim öğretim döneminde 12. sınıf Öğrencilerimizden 44 tanesi Üniversiteye yerleşmişlerdir.
LGS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Okulumuz 2015-2016 eğitim öğretim döneminde ilk mezunlarını vermiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda dart, muay thai, masa tenisi, hentbol, satranç branşlarında sportif faaliyetler yürütülmektedir.
Kendimle Yarışıyorum Projesi Senin Hayalin Ne Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda "Akran Baskısının Akademik Başarıya Etkisi" başlıklı KA101 projesi yürütülmektedir. Proje kapsamında okulumuz öğremenleri Portekiz´in Lizbon şehrinde bulunan Agrupamento de Escolas Eça de Queirós okuluna ziyarette bulunarak ortak kurumun akran baskısını azaltmaya yönelik çözümlerini gözlemlemeye gideceklerdir. Öğretmenlerimiz deneyimlerinden elde ettikleri çıkarımlarla okulumuz, ilçemiz ve ildeki diğer okullarda akran baskısı ile oluşan olumsuzlukların çözümüne katkıda bulunacaklardır.