Speak Foreign Languages With Confidence

Projemiz yabancı dil derslerinde öğrencilerimizin özgüvenli şekilde hedef dili konuşabilmelerini geliştirmek amacıyla farklı şehirlerden 10 öğretmnin rehberliğinde 59 öğrenci ile kurulmuş ulusal bir projedir.İngilizce ve Almanca dillerinde yürüttüğümüz çalışmalarda öğrencilerimizin farklı web.2 araçlarını da kullanarak teknolojik çağda dil edinimi aşamalarını bizzat deneyimlemelerini sağlamaya çalıştık. Bu bağlamda projemize katılan öğrencilerimizin dijital vatandaşlık yetkinliklerinin geliştirilmesine katkıda bulunduk. Ülkemizde yabancı dil derslerine bakış açısını en azından kendi okullarımız bünyesinde değiştirmeyi hedefleyen bu proje konuşma becerilerini aşama aşama geliştirdiğimiz bir çalışma oldu. Önce avatarların ya da videoların üzerine ses kayıtları eklemeye teşvik ettiğimiz öğrencilerimiz sonra videolar çekip basit cümlelerle rahatça konuşabildiler.İletişimsel derslerde çekingen olan öğrencilerimize bu projeyle öz güven kazandırdık.Bu projemizle ''Ulusal Etiket'' almaya hak kazandık.

13-02-202313-02-2023

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 16:10 - Görüntülenme: 99