Cultural Heritage

2022 yılında ise ''Cultural Heritage'' adlı Romanya,Türkiye,Polonya,Litfanya,Ürdün,Letonya,İtalya ve Çek Cumhuriyeti ortaklığında sürdürülmüştür.2021 Kasım ayında başlayıp Haziran ayında nihayetlendirilmiştir.''Kültürel mirasımız kimliğimizdir'' mottosuyla sürdürülen bu projede  öğrenciler Canva,Padlet,Chatterpix,google forms,Kahoot,mentimeter,Logo creator gibi web araçlarını kullanarak dünyadaki başka kültürlerin önemli günlerini,yemeklerini,festivallerini,hoşgörülü olmayı, öz benliklerini gerçekleştirmeyi, kendileri gibi diğer ülkelerdeki akranlarını okul hayatını ,akranlarıyla ve onların öğretmenleriyle bir toplantıda kendi dillerinden başka bir dilde konuşmayı onlarla iletişimi ,kendileri gibi yatılı okulda okuyan öğrencilerle ortak bir amaçta buluşmayı öğrenmişlerdir.Bu öğrendiklerini ,sınıftaki diğer arkadaşlarıyla paylaşıp onlara ilham olmuşlardır.

Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi'nin ''Cultural Heritage'' adlı projesi Ulusal Destek Servisi tarafından 19.07.2022 tarihinde ''Ulusal etiketi '' almaya hak kazanmıştır.''Avrupa Etiketi'' eTwinning portalı Ese Avrupa Okul Eğitim Platformuna dönüştüğü için bu yıl her yıl Ekim ayı sonu verilen Avrupa Etiketi projemize yapılandırılma bitince verilecektir.Etiketimizi heyecanla bekliyoruz.

Okulumuzun İngilizce Öğretmenlerinden Yeliz ÖZMUTLU 'nun  ''Cultural Heritage" adlı eTwinning projemizde bizi gururlandıran öğrencilerimiz; Beyzanur KURU, Sıla YANIK,  İkranur ÖZKURT, Kardelen Su TÜKÜÇ , Minelnur GÜNGÖR ve Zeynep AKKOZ'a teşekkür ederiz.

13-02-2023

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 10:52 - Görüntülenme: 116